Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή αγαπητός και σημαντικός καθηγητής φιλολογίας και συγγραφέας

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπητός συγγραφέας και καθηγητής φιλολογίας, Κωστής Μαστρογιαννάκης βυθίζοντας συγγενείς και οικείους σε βαθύ πένθος.

Ο Κωστής Μαστρογιαννάκης ήταν αναγνωρισμένος συγγραφέας και είχε συμβάλλει σημαντικά στην συγγραφή του τόμου «Το Μαλεβίζι στην Επανάσταση του 1821»

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του καθηγητή φιλολογίας και συγγραφέα Κώστα Μαστρογιαννάκη:

«Ακούραστος υπηρέτης των γραμμάτων και λαμπρός πρεσβευτής του πνεύματος. Πιστός συνοδοιπόρος της ιστορικής έρευνας και άνθρωπος της συνεχούς προσφοράς. Ο Κωστής Μαστρογιαννάκης έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι, αλλά ο ζήλος και το μεράκι του έργου του τον κρατούν για πάντα μαζί μας. Λειτουργός της εκπαίδευσης, Καθηγητής Φιλολογίας και κυρίως αναγνωρισμένος συγγραφέας, το Μαλεβίζι τον ευχαριστεί για την πολύτιμη συμμετοχή του στο συγγραφικό τόμο «Το Μαλεβίζι στην Επανάσταση του 1821» και τον αποχαιρετά με συγκίνηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Flashnews.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.