Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

Έγινε κι αυτό! Ο Αυγενάκης διέγραψε σχόλιο σκοποβόλου που του ασκούσε κριτική

 Δέχθηκε κριτική από τον σκοποβόλο Νίκο Κοκκινάκη διότι δεν υπάρχει σκοπευτήριο για τα Ολυμπιακά αγωνίσματα των 25μ. στην Αθήνα.

Τα ξημερώματα της 25ης Ιουλίου, ο υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού έκανε ανάρτηση με αφορμή την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο σκοποβόλος Νίκος Κοκκινάκης σχολίασε το post ως εξής: «Καλές οι λεζάντες κ. Αυγενάκη. Όπως κι εκείνες στο σκοπευτήριο του Βύρωνα στα 25μ. Από ουσία όμως… μηδέν. Ακόμα περιμένουμε να φτιαχτεί το πεδίο βολής των 25μ. στην Αθήνα.

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα, που στην πρωτεύουσά της δεν υπάρχει σκοπευτήριο για τα Ολυμπιακά αγωνίσματα των 25μ. Κατά τα άλλα, αγαπάτε τη σκοποβολή

Η απάντηση από τη σελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη ήταν η εξής: «Δεν ρωτάτε τη διοίκηση του σκοπευτηρίου να σας πει καλύτερα τι έχουμε δρομολογήσει;»

Ο Νίκος Κοκκινάκης συνέχισε γράφοντας: «Πιστέψτε με, σχεδόν κάθε φορά που πάω είτε για αγώνες είτε για προπόνηση, ρωτάω συνεχώς. Οι απαντήσεις είναι οι ίδιες εδώ και χρόνια. Θα βοηθούσε αν με/μας ενημερώνατε εσείς. Ευχαριστώ».

Αυτός ο δημόσιος διάλογος δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή (σ.σ. 27/7, 16:30) στη σελίδα του Λευτέρη Αυγενάκη! Έχει διαγραφεί, ασχέτως αν αρχικά δόθηκε απάντηση στο πρώτο σχόλιο του σκοποβόλου του Παναθηναϊκού!

sportime.gr