Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

“Εγκώμια” Κούγια για Κιάσσο! Τι λέει για το πρόβλημα υγείας του

Ο «ισχυρός» άνδρας του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξης Κούγιας με δήλωση του, ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας του, αλλά και τι θα ακολουθήσει αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου και όχι μόνο.

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου ΠΑΣ Κόρινθος 1963, Αλέξη Κούγια:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του νομού Κορινθίας που μου δείχνει καθημερινά την αγάπη του και την εκτίμηση του.
Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι αυτό που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες μαζί με τους υπόλοιπους επιτυχημένους επιχειρηματίες
και επίλεκτους πολίτες της κοινωνίας της Κορινθίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και μπορεί να γίνει κάτι πολύ μεγάλο.

Η αρχή έγινε με την επιλογή του Κώστα Κιάσσου, προπονητού Σούπερ Λίγκα 1 που πίστεψε στο πρότζεκτ και μαζί του θα προχωρήσουμε μέχρι την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα 20 μεταγραφές,
κυρίως νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες,
τις οποίες θα τις ανακοινώσουμε μέχρι την Δευτέρα 8/8 που ξεκινάει και το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο Κώστας Κιάσσος

Θα προηγηθούν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις γιατί η Κόρινθος πλέον λειτουργεί σε άλλο επίπεδο.

Λόγω του γνωστού προβλήματος της υγείας μου για το οποίο οι θεράποντες ιατροί μου με διαβεβαιώνουν ότι έχει ιαθεί 100% , μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα, θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα γιατί κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί πως λειτουργεί πια ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Οι αποκλειστικά αρμόδιοι για την επιλογή και την παραμονή ποδοσφαιριστών στο αγωνιστικό τμήμα, είμαστε εγώ και ο κύριος Κιάσσος. Ουδεμία σχέση έχει πλέον, ούτε πρόκειται να έχει στο μέλλον, ο κύριος Γιάννης Βασιλόπουλος, τον οποίο ευχαριστήσαμε πλουσιοπάροχα και υλικά και ηθικά όλοι εμείς που έχουμε αναλάβει να βγάλουμε τον ΠΑΣ Κόρινθος από τον ποδοσφαιρικό βούρκο (υπόθεση Θήβας κλπ) στον οποίο έχει δυστυχώς τελματωθεί επί 30 και πλέον χρόνια.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον δήμαρχο Κορινθίων και όλους τους πολιτικούς, είτε της κεντρικής σκηνής είτε της αυτοδιοικήσεως από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου θα ξεκινήσει μια κοσμογονία, όσο αφορά τις σταδιακές υποδομές. Το πρώτο σημαντικό αποτέλεσμα είναι ότι γύρισαν στην Κόρινθο όλοι οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε Σούπερ Λίγκα 1 και 2 και θα τους απολαύσουν τόσο οι οπαδοί μας όσο και και οι οπαδοί των φίλων “αντιπάλων ” μας την επόμενη χρονιά όπου θα αγωνιστούμε είτε σε επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος είτε κυπέλου».

Πηγή: korinthosnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *