Ο πρώην παίκτης του Α.Ο.Χανιά και νυν των Τρικάλων Ανδρέας Σταματής αναφέρεται στην τραγική κατάσταση που βιώνουν οι παίκτες της Σούπερ Λιγκ 2.
Η τοποθέτησή του:
“Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι εμείς σαν ποδοσφαιριστές της SL2 και γενικά οι ποδοσφαιριστές από την SL1 και κάτω είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Από τον Μάρτιο όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα και είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που συμβαίνει αυτό!
Η δεύτερη “επαγγελματική” κατηγορία ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει και απλώς καθόμαστε άπραγοι και χωρίς κανένα αρμόδιο να μας έχει προστατεύσει και να προσπαθεί να βρει μια λύση σε αυτό.
Χωρίς τεστ δεν παίζουμε, με τεστ πάλι δεν παίζουμε. Θα γίνουν 2 όμιλοι, θα γίνουν 3 όμιλοι, θα γίνουν playoffs. Αυτά και άλλα τόσα έχουμε ακούσει από τις αρχές καλοκαιριού που δηλώνει σε κάποιο μεγάλο βαθμό τον ερασιτεχνισμό παρά τον επαγγελματισμό που πρέπει να μας περιβάλλει σε όλα.
Έχουν σκεφθεί ότι 1000+ οικογένειες ποδοσφαιριστών και όλων αυτών των ανθρώπων που απαρτίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα ζει από το ποδόσφαιρο και είναι το επάγγελμα μας; ΟΧΙ!!!
Αναιρούν τις αποφάσεις τους με επιπτώσεις πάνω σε εμάς. Εκτός και αν εξυπηρετούσαμε κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων τότε ναι ίσως είχαμε ξεκινήσει.
Ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο μας αλλά και σε αυτό που πρεσβεύουμε.”