Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Εκλογές χωρίς αντίπαλο για νυν δήμαρχο!

Οι δημοτικές εκλογές στην Ξάνθη θα είναι όπως φαίνεται μια τυπική διαδικασία. Ο νυν δήμαρχος κατεβαίνει χωρίς αντίπαλο και ήδη σκέφτεται τη νέα θητεία του…

Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν αλλά στην Ξάνθη δεν υπάρχει το συνηθισμένο σασπένς. Αυτή τη φορά ο νυν δήμαρχος κατεβαίνει μόνος. Με μοναδικό αντίπαλο το λευκό. Ο Θωμάς Μίχογλου ανακοίνωσε τον συνδυασμό του και έστειλε μήνυμα στους ψηφοφόρους χωρίς άγχος.

Ο Θωμάς Μίχογλου, επί σειρά ετών Δήμαρχος Τοπείρου στην Ξάνθη, είναι ο μόνος που κατέθεσε συνδυασμό και υποψηφιότητα και κατά συνέπεια στις εκλογές που πλησιάζουν δεν θα έχει να συναγωνιστεί κανέναν πέραν του εαυτού του.

Πρακτικά λοιπόν ο Δήμαρχος Τοπείρου έχει ήδη βγει και σίγουρα δεν χρειάζεται να αγχώνεται για το βράδυ των εκλογών. Ο ίδιος μάλιστα γνωστοποίησε και μια λίστα με 115 υποψηφίους, που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του.

«Μετά από μία δημιουργική θητεία κάναμε αφού κάναμε πράξη όσα μαζί συναποφασίσαμε, διεκδικούμε την ανανέωση της μεταξύ μας εμπιστοσύνης. Διεκδικούμε να συνεχίσουμε το έργο μας για να κάνουμε το δήμο μας ακόμη καλύτερο. Ο Δήμος μας αλλάζει κάνοντας βήματα μπροστά. Συνεχίζουμε μαζί με τους συνεργάτες μας την κοινή προσπάθεια» τονίζει ο Θωμάς Μίχογλου.

Γνωρίζοντας πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Τοπείρου, συμπληρώνει πως «συνεχίζουμε μαζί το έργο μας μεθοδικά και συστηματικά για ένα Δήμο, ο οποίος μέρα με την ημέρα θα γίνεται όλο και καλύτερος, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών».

Πηγή: xanthinea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *