Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Εκλογές ΕΠΣΧ: Έρχονται σε μερικούς μήνες με ίδιους “μνηστήρες” ;

Πέρασαν κιόλας (σχεδόν) 4 χρόνια από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων. 

Πέρασαν κιόλας (σχεδόν) 4 χρόνια από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Θα θυμάστε βέβαια ότι ήταν άκρως επεισοδιακές, με παρουσία “υψηλά ιστάμενων προσώπων” έως και …προσώπων που αποτελούσαν στην κυριολεξία, φόβητρο!

Θυμίζουμε επίσης ότι (ευτυχώς) και παρά το γεγονός ότι φτάσαμε πολύ κοντά, οι πολλές και ποικίλες εντάσεις που δημιουργήθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, δεν οδήγησαν σε περιστατικά ακραίας μορφής που θα μας ανάγκαζαν να μιλήσουμε επί άλλης βάσεως… Ούτως ή άλλως, γίναμε που γίναμε πρώτο θέμα πανελλαδικώς.

Σε μερικούς μήνες από τώρα, έχουμε, εκ νέου, εκλογές. Θα αναρωτιέστε βέβαια αν θα έχουμε αντίπαλα “στρατόπεδα” και η απάντηση είναι: Μάλλον ναι…

Σίγουρα, η νυν διοίκηση (με πρόεδρο τον Κώστα Κωνσταντινίδη και ηγέτη της τον Στέλιο Βαρουξάκη) θα είναι η μία παράταξη που θα διεκδικήσει επανεκλογή… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου…

Οι “σειρήνες” μας (όχι στο Αιγαίο) αλλά στην πιάτσα των Χανίων, αναφέρουν ότι παράταξη με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γιώργο Βούρβαχη προσανατολίζεται να ξαναδιεκδικήσει τη διοίκηση στην Ένωση. Δεν υπάρχει ούτε επίσημη ανακοίνωση (εξάλλου είναι πάρα πολύ νωρίς), ούτε κάποια “πολύ δυνατή” ένδειξη επί τούτου, παρά μόνο συζητήσεις ταχείας μορφής που όμως καταλήγουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Εξάλλου, θα ήταν ό,τι πιο παράτολμο να αποκαλυφτούν από τώρα οι προθέσεις του οποιουδήποτε, σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που από μόνο του είναι εξαιρετικά ασταθές και …ανισόρροπο.

Εκεί, γύρω στον Μάιο πιθανότατα, να ξέρουμε πολλά περισσότερα. Ποιοι θα είναι και αν θα υπάρξουν αντίπαλοι… (υπενθυμίζεται ότι το 2008 -αν δεν κάνουμε συνταρακτικό λάθος- ο Γιώργος Βούρβαχης εξελέγη χωρίς να υπάρχει αντίπαλον “δέος”).

Ελπίζουμε μόνο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που σίγουρα, πάλι, θα επηρεαστεί από “συμμαχίες” και άλλου είδους συμπάθειες, να επικρατήσει η λογική και η σύνεση για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου, που, είναι εμφανές, ότι σε πολλούς τομείς προόδευσε και σε κάποιους έμεινε στάσιμο.

Αυτά προς το παρόν…