Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χανιώτικη Επικαιρότητα

Eleven Personal Football Training: Προπονήσεις με διεθνείς παίκτριες! Προπονήσεις σε πολλά ηλικιακά τμήματα (Vid)

Δείτε λεπτομέρειες για την Eleven Personal Football Training που πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις στο γήπεδο της Σούδας. Τι λέει για το επίπεδο προπονήσεων η Βεατρίκη Σαρρή.

Η Eleven Personal Football Training  ξεκίνησε και φέτος καθημερινές προπονήσεις ατομικής βελτίωσης ποδοσφαιριστών διαφόρων ηλικιακών τμημάτων στο γήπεδο της Σούδας, υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Κατωτικίδη.

Μάλιστα φέτος, για πρώτη φορά υπάρχει και τμήμα αρχαρίων για όσα παιδιά θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα και να μπουν στο πνεύμα του ποδοσφαίρου.

“Να γίνει το παιδί καλύτερος άνθρωπος πρωτίστως”, αναφέρει ο Γιώργος Κατωτικίδης.

Η Eleven Personal Football Training πάντως έχει την χαρά και την τιμή αυτές τις μέρες, πέραν των προαναφερόμενων τμημάτων παιδιών, να προπονεί και παίκτριες της Εθνικής γυναικών, μεταξύ αυτών και την Χανιώτισσα παίκτρια που παίζει στην Σούπερ Λιγκ Αγγλίας, Βεατρίκη Σαρρή.

Δείτε στοο βίντεο τι αναφέρει η Βεατρίκη Σαρρή για τις προπονήσεις που πραγματοποιεί η ίδια και η συμπαίκτριές της στην Εθνική με την Eleven Personal Football Training αλλά και ο προπονητής Γιώργος Κατωτικίδης.

Χορηγός επικοινωνίας της Eleven Personal Football Training είναι το mirrorsports.gr.

Μάλιστα είναι η ιδιαίτερη τιμή για το mirrorsports.gr που παίκτριες της Εθνικής μας ομάδας φόρεσαν το λογότυπό μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *