Κατηγορίες
FOOTBALL LEAGUE IN THE SPOTLIGHT

Ένα σχέδιο με δύο ομίλους στην Φούτμπολ Λιγκ σκέφτεται ο Αυγενάκης

Θέατρο του παραλόγου σε συνέχειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να δικαιώσει τα Χανιά στο αίτημά τους για 12 ομάδες έχει προκαλέσει αναταραχή σε όσους ευελπιστούσαν σε μια αναδιάρθρωση των κατηγοριών, με πρώτους τους ανθρώπους που έχουν τα “ηνία” του ποδοσφαίρου (δηλαδή ΕΠΟ).

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν αφού υπάρχει δικαστική απόφαση και πλέον έχουμε δύο “στρατόπεδα”, των ομάδων δηλαδή που δεν θέλουν αναδιάρθρωση (της Σούπερ Λιγκ 2) και εκείνων που θέλουν (ομάδες Φούτμπολ Λιγκ και εκείνες που ανεβαίνουν από τη Γ’ Εθνική).

Σε αυτό το “μπάχαλο”, ο Λευτέρης Αυγενάκης επεξεργάζεται σχέδιο με 12 ομάδες στην Σούπερ Λιγκ 2 και 24 ομάδες, χωρισμένων σε δύο ομίλους στην Φούτμπολ Λιγκ! Κατά πόσον αυτό θα γίνει αποδεκτό από τις ομάδες που θα δουν σήμερα το μεσημέρι τον Αυγενάκη, είναι ένα ζήτημα.

Από την άλλη ο Υφυπουργός ξέρει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια επιλογών και κινήσεων, από τη στιγμή που υπάρχει η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αλλά και από το γεγονός ότι στην ίδια την Λίγκα (SL2/FL) υπάρχουν “ανοιχτά” πλέον δύο στρατόπεδα και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος σε ρόλο… διαιτητή.