Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Ένας άνθρωπος του τοπικού ποδοσφαίρου Χανίων υποψήφιος με τη Χρυσούλα Χατζηδάκη

Σε τροχιά εκλογών.

Ένας άνθρωπος του τοπικού Χανίων, μέλος της διοίκησης του Τάλω Συριλίου, ο Κώστας Ασβεστάς κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Χρυσούλας Χατζηδάκη.

Ο ίδιος αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

  Θα ήθελα να σας μοιραστώ μια σημαντική απόφαση που έλαβα πρόσφατα. Με υπερηφάνεια και απόλυτη δέσμευση προς την κοινότητά μας, αποφάσισα να υποβάλω υποψηφιότητα για δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό “Συμφωνία Ευθύνης για τα Χανιά μας” ο οποίος έχει ως επικεφαλή την κα. Χρυσούλα Χατζηδάκη.

  Η απόφαση αυτή προέκυψε από την πεποίθηση ότι είναι καιρός για ουσιαστική αλλαγή στα Χανιά. Καθημερινά, οι δημότες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες που απαιτούν άμεση και αποτελεσματική δράση. Σεβόμενοι το κληροδότημα και την ιστορία της πόλης μας, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι καιρός να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

  Ο συνδυασμός “Συμφωνία Ευθύνης για τα Χανιά μας” αντιπροσωπεύει τις αξίες της διαφάνειας, της εργατικότητας, και της αξιοπρέπειας. Στο πλαίσιο αυτό, δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και αφοσίωση προς την κοινότητά μας. Η προτεραιότητά μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των Χανίων.

  Έχει έλθει η ώρα για αλλαγή με πράξεις και έργα που θα έχουν απτά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών μας. Θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να συμβάλλω σε αυτήν την αλλαγή και να κάνω τα Χανιά μας καλύτερα, πιο δίκαια και πιο ανοικτά σε όλους.

  Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το μέλλον των Χανίων. Αναμένω με ανυπομονησία να συνεργαστούμε και να κάνουμε τη διαφορά που αξίζει η πόλη μας.

Με εκτίμηση, Κώστας Ασβεστάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *