Κατηγορίες
Τοπικό

Ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο στο Calcetto για τη διαχείριση του lockdown

Δωρεάν Webinar για τους αθλητές του Calcetto FC.

Η καραντίνα ήρθε και άλλαξε πολλά στην καθημερινότητα μας. Ένα από αυτά είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο, να πηγαίνουμε στο γήπεδο με μία μπάλα στα πόδια, όμως αυτό δεν είναι και το μόνο. Η ζωή που κάνουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ξέρουμε  και έχουμε συνηθίσει. Αυτό είναι που καθιστά δύσκολη την προσαρμογή στο lockdown και στην καθημερινότητα που αυτό περιλαμβάνει. Μέσα από τα ηλεκτρονικά σεμινάρια μας, οι αθλητές μας έχουν την ευκαιρία να ακούσουν λίγα λόγια για το πως μπορούν να συμβιώσουν για όσο χρειαστεί με αυτόν τον τρόπο ζωής, και να για το πως να είναι έτοιμοι όταν τα πράγματα γίνουν καλύτερα.

Πρακτικές εφαρμογές Αθλητικής Ψυχολογιάς:

Το Calcetto FC σε συνεργασία με την Αθλητική Ψυχολόγο Ελεάνα Κοκκίνη, καλεί τους αθλητές και τους προπονητές του σε μία διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: Πρακτικές εφαρμογές Αθλητικής Ψυχολογίας: Η διαχείριση του lockdown και η ψυχολογική προετοιμασία για την επόμενη ημέρα.

Ημερομηνία και ώρα: Δευτέρα 23/11 στις 19:00 για τα τμημάτα κ10 και κ12, ενώ στις 20:00 για τα τμήματα κ14 και κ16. Η συνάντηση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όσοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τους προπονητές έως την Κυριακή 22/11.