Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Ενδιαφέρον της Σπάθας για Βουρβαχάκη που τον θέλει και ο Απόλλων!

“Μήλον της έριδος” ο Χρήστος Βουρβαχάκης για δύο ομάδες των Χανίων.

“Μήλον της έριδος” ο Χρήστος Βουρβαχάκης για δύο ομάδες των Χανίων.

Χωρίς να σημαίνει ότι “κονταροχτυπιούνται” δύο ομάδες των Χανίων, ο τρίτος περυσινής ΕΠΣΧ Απόλλωνας και η τέταρτη Σπάθα επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο πλέον αμυντικό μέσο, Χρήστο Βουρβαχάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, πρώτη στο παιχνίδι για να τον αποκτήσει μπήκε η Σπάθα που του έκανε μια δελεαστική, αν μη τι άλλο, πρόταση.

Ωστόσο, λόγοι απόστασης είναι εκείνοι που δεν έχει κλείσει, ήδη, το deal και πλέον στο παιχνίδι έχει μπει ο Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη που επιθυμεί να τον αποκτήσει για να ισχυροποιηθεί επιπλέον!

Υπενθυμίζεται ότι Απόλλωνας και Σπάθα (με αυτή τη σειρά) θα είναι οι ομάδες που θα ερωτηθούν (εφόσον τελικά ο Πανακρωτηριακός δεν παίξει στη Γ’ Εθνική) για να καλύψουν την κενή θέση.

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα λένε, ότι ο Απόλλωνας θα πει “όχι” και ότι η Σπάθα το σκέφτεται, αλλά τα δεδομένα, ειδικά σε τέτοια σοβαρά ζητήματα, αλλάζουν…

Σε ό,τι αφορά τον Βουρβαχάκη (έναν ακόμα παίκτη του Πανακρωτηριακού που αποτελεί διακαή πόθο ομάδων) θα απαντήσει στην Σπάθα, σε 2-3 μερες.