Ενθουσιασμένος ο Γιώργος Μάναλης για την παρουσία του στην Κηφισιά

Ο πρώην επιθετικός των Χανίων Γιώργος Μάναλης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της χτεσινής πρώτης προπόνησης της ομάδας του Κηφισιάς, τόνισε.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Οι λόγοι που ήρθα εδώ είναι προφανείς: η Κηφισιά είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, είναι μια ομάδα που πάνω απ’ όλα έχει τρομερή οργάνωση. Προέρχεται από τη Super League 1, οπότε έχει τις βάσεις, το υλικό, τα πάντα για να ξαναπρωταγωνιστήσει. Για μένα ήταν εύκολη απόφαση.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, το γήπεδο της προπόνησης είναι εκπληκτικό. Το ρόστερ, οι προπονητές, οι άνθρωποι της ομάδας. Όλα είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Τα περισσότερα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν κάνει πρωταθλητισμό. Η ιδιαιτερότητα είναι ίδια με πέρσι, το format σε αναγκάζει να πας μέχρι το τέλος λόγω της διαίρεσης των βαθμών. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται είναι να έχεις συνέπεια μέσα στη σεζόν και να διαχειρίζεσαι τις καλές και τις κακές στιγμές, με τον ίδιο τρόπο.

Θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και θα προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *