Κατηγορίες
Basket Corner

ΕΟΚ: Η Ομοσπονδία με τους δύο προέδρους

Το μπέρδεμα στην ΕΟΚ συνεχίζεται καθώς σε συνεδρίαση της Τρίτης (6/4) με 12 παρόντες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναδείχθηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης με ψήφους 11-1.

Τελικά η ΕΟΚ έχει… δύο προέδρους, τουλάχιστον στην προσωρινή διοίκηση. Κι αυτό θα λυθεί την Τετάρτη (7/4) στο Πρωτοδικείο όπου έχει οριστεί δικάσιμος για τη 1 το μεσημέρι.

Σε συνέχεια του συμβουλίου της Δευτέρας (5/4) το οποίο είχε διακοπεί, νόμιμα για τη μία πλευρά και παράνομα για την άλλη, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναδείχθηκε πρόεδρος. Παρουσία 12 μελών πήρε 11 ψήφους υπέρ και μία λευκή, του Σάββα Λόρτου.

Με 12 ψήφους οι Αριστείδης Γολέμης και Κωνσταντίνος Παρίσης κατέλαβαν τη θέση του αντιπροέδρου.  Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης εκείνη του Γενικού Γραμματέα και ο Δημήτριος Αγγελόπουλος του ταμία.

Μάλιστα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ζήτησε από τα μέλη να υπάρξει «ομόνοια και συνεργασία». Και τόνισε την πρόθεσή του να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να πάνε ενωμένοι και σε καλό κλίμα προς τις εκλογές.

Είναι όμως εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο; Έχουν προηγηθεί τόσα πολλά που τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει ελπίδα συνεργασίας.

sportime.gr