Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Επανεκκίνηση για το Τμήμα Ειδικής Αθλησης του ΝΟΧ

Μετά από πολύμηνη ουσιαστικά διακοπή των προπονήσεων, οι αθλητές του τμήματος Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επανέρχονται σε δράση.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις για το άθλημα του καγιάκ, ενώ η κολύμβηση (μόνο η αθλητική ομάδα) ξεκινά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και το τμήμα εκμάθησης το επόμενο διάστημα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση).

Οι προπονήσεις στο καγιάκ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή μεταξύ των ωρών 14:30 – 15:30 ενώ στην κολύμβηση κάθε Πέμπτη μεταξύ 13:30 – 14:30 και Σάββατο μεταξύ 16:00 – 16:45.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με τα Special Olympics Hellas προσφέρουν τη δυνατότητα προπόνησης και συµµετοχής σε αγώνες, σε παιδιά και νέους µε διανοητική αναπηρία.

Τα Special Olympics Hellas καθιερώθηκαν στη συνείδηση των πολιτών ως ένας από τους πιο ενεργούς αθλητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με κινητήρια δύναμή τους τη δημιουργία μιας κοινωνίας που προτιμά να εντάσσει, παρά ν’ αποκλείει και παράλληλα να ενδυναμώνει τους ανθρώπους με διανοητική αναπηρία μέσα από τη χαρά του αθλητισμού. Η δύναμη της θέλησης των αθλητών Special Olympics, που δίνουν τον δικό τους αγώνα για συμμετοχή στη χαρά που ο αθλητισμός προσφέρει, σε ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής της διαφορετικότητας.