Κατηγορίες
Υγρός στίβος

“Επεσαν” οι υπογραφές για την ιστορική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων

Παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, “έπεσαν” το μεσημέρι της Τρίτης στο υπουργείο Αθλητισμού οι υπογραφές για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 7.500.000 ευρώ, αφορά ειδικότερα την «Επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων». Για το λόγο αυτό, στο γραφείο του κ. Βρούτση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία από τα Χανιά αποτελούμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Αρη Παπαδογιάνη, την πρόεδρο και το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων, Σόφι Τσισμενάκη και Λευτέρη Μπουζάκη αντίστοιχα και τους Γιάννη Χίνο (πρόεδρος), Θεόδωρο Νικολαΐδη (αντιπρόεδρος) και Γιώργο Μαραγκάκη (γεν. γραμματέας) από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Παρούσα ήταν και η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Σέβυ Βολουδάκη. Η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κ. Βρούτση να τονίζει τη σημασία που θα έχει για τον αθλητισμό και την κοινωνία του Νομού Χανίων η ανακατασκευή. Μάλιστα, σημείωσε ότι εντός του επομένου διαστήματος θα βρεθεί στα Χανιά για επίσκεψη. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Χίνος ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για την παραχώρηση με χρησιδάνειο στο κολυμβητήριο Χανίων είκοσι (20) συνολικά βατήρων που ήταν στο ΟΑΚΑ και είχαν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

Πλέον, το επόμενο στάδιο είναι η δημοπράτηση του έργου, το οποίο αναμένεται να “τρέξει” μέσα στις επόμενες εβδομάδες με ορίζοντα την περίοδο του Πάσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *