Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Επέστρεψαν Σκυλουράκη και Τσουρουνάκης από το Τομσκ

Με θέρμη πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των Ελλήνων αθλητών στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας από το Τομσκ της Ρωσίας όπου πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.

Οι Ελληνες αθλητές, έχοντας τις αποσκευές τους μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν έτσι απόλυτα ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ανάμεσα τους φυσικά και οι δύο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Αντώνης Τσουρουνάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως για τον πρώτο πιστοποιήθηκε μία ακόμα συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ για την Σκυλουράκη αυτή ήταν η πρώτη της, συμμετέχοντας στους αγώνες ως η νεαρότερη, μάλιστα, αθλήτρια.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης δήλωσε σχετικά: «Η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι η χώρα μας είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις παγκοσμίως. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εκπληκτική εμφάνισή τους. Ακόμη θα ήθελα να συγχαρώ και τους συναδέλφους προπονητές μας, που στήριξαν μέσα από δύσκολες συνθήκες αυτή την προσπάθεια».

nox.gr