Κατηγορίες
Στίβος IN THE SPOTLIGHT

Επέστρεψε στα Χανιά η Γναφάκη – Η μεγάλη περιπέτεια που βίωσε

Τέλος στο μαρτύριο, που βίωσε η Δήμητρα Γναφάκη τις τελευταίες μέρες έβαλε ο Κώστας Κεντέρης και κατ’ επέκτασιν ο ΣΕΓΑΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Δήμητρα Γναφάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στα 400μ. εμπόδια, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με 57.00.

Λίγο αργότερα, όμως, ο κορονοϊός της χτύπησε την πόρτα. Στον τυπικό έλεγχο που πραγματοποίησε στη διάρκεια της παραμονής της στο Σμέντερεβο της Σερβίας, όπου βρέθηκε για να αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η Δήμητρα Γναφάκη διαγνώσθηκε με τον ιό.

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα έπρεπε να μείνει για αρκετές μέρες στο Βελιγράδι, ωστόσο τελικά τη «λυτρωτική» για εκείνη λύση έδωσε ο Κώστας Κεντέρης.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πήρε το θέμα πάνω του, κίνησε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, ξεπέρασε τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και κατάφερε να λύσει το πρόβλημα, που προέκυψε.

Έστειλε αυτοκίνητο στο Βελιγράδι για να την παραλάβει και τελικά η Δήμητρα Γναφάκη επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα. Πρώτος σταθμός της είναι η Αθήνα, όπου θα κάνει τους νέους απαιτούμενους ελέγχους και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κρήτη και στα Χανιά, όπου διαμένει μόνιμα.

Η ίδια με μεγάλη ανακούφιση έκανε γνωστό μέσω Instagram ότι το μαρτύριό της λαμβάνει τέλος, ευχαριστώντας τον Κώστα Κεντέρη και τους ανθρώπους, που τη βοήθησαν σε αυτή την προσωπική της περιπέτεια.

Δείτε το χαρακτηριστικό στόρι:

sportime.gr