Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Επίδειξη τεχνικής κολύμβησης στον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου

Σε κάλεσμα επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ανταποκρίθηκαν ο προπονητής και 10 αθλητές και αθλήτριες τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Το κάλεσμα απευθύνθηκε από τον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου στο πλαίσιο της προσπάθειας που πραγματοποιείται για την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος της τεχνικής κολύμβησης στην πόλη του Ρεθύμνου. Αλλωστε, τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει να λειτουργεί τμήμα τεχνικής κολύμβησης στον κρητικό σύλλογο.

Τι καλύτερο, λοιπόν, να δώσει τα φώτα του με την πολύ εμπειρία που κουβαλά ο προπονητής, Ηλίας Καλαμαρίδης, ο οποίος φρόντισε για το λόγο αυτό να έχει μαζί του 10 αθλητές και αθλήτριες του… Μάλιστα, οι συμβουλές και οι οδηγίες του κ. Καλαμαρίδη έγιναν αποδεκτές με μεγάλη προσοχή από αθλητές και προπονητές του ΝΟ Ρεθύμνου.

Να σημειωθεί ότι μετά την παρουσίαση ακολούθησε ημερίδα αθλητικής διατροφής με ομιλήτρια τη διατροφολόγο, Κατερίνα Καλαμαρίδη, η οποία είχε την ευκαιρία να συμβουλεύσει αθλητές και γονείς αθλητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *