Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Επιμορφωτική ημερίδα διαιτησίας στην ΕΠΣ Χανίων

Συνεργασία της διαιτητικής ομάδας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μάϊου με πρωτοβουλία της Ε.Δ. της ΕΠΣΧ επιμορφωτική ημερίδα, με την παρουσία του Επικεφαλής Διαιτησίας των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Σταύρου Μάνταλου.

Ο κ. Μάνταλος στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε πολλές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση που του είχε απευθύνει η Ε.Δ. και σε μια κατάμεστη από εν ενεργεία και μη Διαιτητές της δύναμης της ΕΠΣΧ αίθουσα, πραγματοποίησε εκπαιδευτική παρουσίαση με θέμα τη “Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας”.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους Χανιώτες διαιτητές (άνδρες και γυναίκες) και να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από την Ε.Δ. ο απολογισμός και τα πεπραγμένα της Αγωνιστικής Περιόδου 2021-22.

Τέλος, πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και οι εξετάσεις της Σχολής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ, στις οποίες συμμετείχαν επτά νέοι υποψήφιοι Διαιτητές, οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το δυναμικό των Χανιωτών Διαιτητών στα προσεχή πρωταθλήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.