Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Επισκοπή: Σήμερα εκδικάζεται η έφεση στο Διαιτητικό

Η πιο μεγάλη ώρα είναι αύριο… για την Επισκοπή, όπου θα παρθεί η σημαντικότερη απόφαση της σύγχρονης ιστορίας της.

Στις 16.30 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου ορίστηκε να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η έφεση που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Επισκοπή ψάχνοντας την ανατροπή της απόφασης της ΕΙΠ για ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών της από την περασμένη Τετάρτη (4/1).

Η Ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ έχει εναποθέσει ένα μεγάλο μέρος των ελπίδων της στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης για να της επιστραφούν πίσω τα δελτία των ποδοσφαιριστών της και να στραφεί στη συνέχεια στον επανορισμό των αναμετρήσεων με ΠΑΟ Ρουφ εκτός και Καλλιθέα στο ΔΑΚ Γάλλου που δεν διεξήχθησαν. Η Επισκοπή θα πάει στην αυριανή εκδίκαση με πολλά όπλα και έχοντας αποπληρώσει την ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την ΕΠΟ, αισιοδοξώντας πως θα υπάρχει αίσια έκβαση στην υπόθεση.

Κατά τ’ άλλα στο αγωνιστικό μέρος ο Κώστας Ανυφαντάκης προπόνησε και χθες τους παίκτες του στο προπονητικό του Τσεσμέ χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών και άπαντες περιμένουν τα ευχάριστα, ώστε να επιστρέψουν στην αγωνιστική μάχη… για την επίτευξη του στόχου της παραμονής εντός των τεσσάρων γραμμών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εφόσον οι αιτιάσεις της ΠΑΕ Επισκοπής γίνουν δεκτές από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η έφεση γίνει αποδεκτή, τα δελτία θα επιστρέψουν σε αυτήν και θα αγωνιστεί κανονικά στο Κυριακάτικο (14.45) παιχνίδι με την Προοδευτική στο «Π. Σαλπέας» του Κερατσινίου για την 11η αγωνιστική.

goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *