Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Επισκοπή: Τα “χώνει” σε δήμο Χανίων και ΠΑΕ Χανιά!

Δείτε για ποιο λόγο.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

Η ομάδα μας προπονείται εντατικά για το ματς με το Αιγάλεω στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19/12, 14.45) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Betsson Super League2.

Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας αλλά και γενικότερα αυτών της Super League2, κάνουμε γνωστό ότι τις προηγούμενες μέρες ως διοίκηση ΠΑΕ Επισκοπή καταβάλλαμε προσπάθειες προκειμένου ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω να λάβει χώρα στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων των Χανίων για τον λόγο ότι, ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” έχει επιβαρυνθεί σε μέγιστο βαθμό.
Δυστυχώς όμως, εισπράξαμε αδιαφορία όπου ο δήμος των Χανίων, η διοίκηση του γηπέδου των Περιβολίων αλλά και η ΠΑΕ Χανιά, ο καθένας εξ αυτών, μας έστελνε από τον Άννα στον Καϊάφα με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτό να κάνουμε χρήση του αιτήματός μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, το γήπεδο “Π. Βαρδινογιάννης” έχει παραχωρηθεί κατ’ επανάληψη δίχως καμία αναστολή κατά σειρά σε ΠΑΕ Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας και τελευταία στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Φυσικά, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να παρακαλέσουμε για να κάνουμε πράξη την επιθυμία μας. Θελήσαμε να πάμε αυστηρά δια της νόμιμης οδού και να τηρήσουμε την ιεραρχία κάτι που όπως αποδείχθηκε, οδήγησαν τις προσπάθειές μας στο κενό.
Ως ΠΑΕ Επισκοπή, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας καθώς η παραπάνω αντιμετώπιση δεν συνάδει σε ομάδες που πασχίζουν για το καλύτερο του κρητικού ποδοσφαίρου.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.