Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Επισκοπή: Ξαφνικά διαζύγιο με Παπαματθαιάκη που παίρνει πρώην του Α.Ο.Χανιά

Αν και δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση παρελθόν από την Επισκοπή θα πρέπει να θεωρείται ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, λόγω …απουσίας συνεννόησης με τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη.

Ο ίδιος ο Μανώλης Παπαματθαιάκης μέσω μιας γραπτής δήλωσης με αρκετές αιχμές να αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στην λύση της συνεργασίας:

“Μου ζητήθηκε το καλοκαίρι από τον Πρόεδρο Κύριο Νικολιδάκη να αναλάβω την ανασυγκρότηση της ομάδας μετά τον υποβιβασμό από τη Superleague 2.

Δέχτηκα με χαρά και ξεκινήσαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες το χτίσιμο του ρόστερ που ειδικά τις 2 πρώτες εβδομάδες, απαρτιζόταν με παιδιά από τη Κ19 του σωματείου και ελάχιστες μεταγραφές. Καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε σιγά σιγά μέχρι αρχές Οκτωβρίου με την έκδοση των τελευταίων δελτίων .

Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα των δυο μηνών και κάτι, με πολύ επαγγελματισμό και υπευθυνότητα προσπαθήσαμε να ετοιμάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βρίσκεται ψηλά στο πρωτάθλημα με τα οποία προβλήματα υπήρχαν, στην πολύ δύσκολη καθημερινότητα μας.

Μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με μόνο μια ήττα και τρεις βαθμούς από τη κορυφή , χωρίς να έχει φτάσει ακόμα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογισθεί κανείς (πόσες μέρες, είμαστε όλοι μαζί ) σαν ομάδα και τι προβλήματα είχαμε καθημερινά να διαχειριστούμε με πολλές υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Προσπάθησα να τα απορροφήσω όλα ,στο μέτρο του δυνατού …αλλά είμαι προπονητής δεν είμαι Μάγος!!

Μετά από σημερινή επαφή με τον Πρόεδρο τον Κύριο Νικολιδάκη υπήρχαν αρκετές διαφωνίες

Όσο αφορά τη λειτουργία της ομάδας και της καθημερινότητας… Προτιμότερο λοιπόν να χωρίσουν οι δρόμοι μας… Δεν θέλω να συμμετέχω σε μια «λογική»… που δεν με βρίσκει σύμφωνο

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία όλους… Καλή επιτυχία στην ομάδα…”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότερος αντικαταστάτης του θεωρείται ο παλιός τεχνικός του Α.Ο.Χανιά, Μάρκος Στεφανίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *