Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υγρός στίβος

Επιστολή του ΝΟΧ στον Αυγενάκη για το κολυμβητήριο Χανίων!

Σε συνέχεια των δηλώσεων ΄(της 30ης Οκτωβρίου) της προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων Χαράς Μυλωνάκη-Πράπα για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο Χανίων, ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, επιστολή προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη όπου ο ΝΟΧ εξηγεί στον υπουργό τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν με το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας, τονίζοντας του ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επίλυσή τους.

Επί της ουσίας, μέσω της μακροσκελούς επιστολής αυτής του ΝΟΧ προς τον κ. Αυγενάκη τονίζεται ανάμεσα στα άλλα ότι “επιθυμούμε κατανοήσετε τα τρία αυτά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να εξασφαλιστεί η τροφοδοσία με πετρέλαιο και χλώριο για τους επόμενους μήνες και είτε να επιταχυνθεί η διαδικασία για την τοποθέτηση των νέων πυλώνων φωτισμού, είτε, έως τότε, να δοθεί μία πιο ουσιαστική λύση για να μην υπάρχουν αυτά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει αυτή τη στιγμή με τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο τις βραδινές ώρες”.

Συνεπώς, πετρέλαιο, χλώριο και φωτισμός (αλλαγή των πυλώνων) αποτελούν τα πλέον καίρια ζητήματα που απαιτείται να επιλυθούν σε έναν χώρο που προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές και πρωταθλητές διαφόρων αθλημάτων υγρού στίβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιστολή του ΝΟΧ προς τον Λευτέρη Αυγενάκη τόνίζεται πως “ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων μέσα σε ένα δυσχερές οικονομικό κλίμα συνεχίζει να επιβαρύνεται με τη συντήρηση της εγκατάστασης! Ειδικότερα, από τον περασμένο Μάρτιο τροφοδοτεί αποκλειστικά με πετρέλαιο τις πισίνες, ενώ τον τελευταίο ενάμιση μήνα αγοράζει και χλώριο. Εντούτοις, από την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και λόγω σχετικής αδυναμίας να εξακολουθήσει να προβαίνει σε αγορά αναλωσίμων, οι πισίνες είναι χωρίς χλώριο. Συγκεκριμένα με σημερινή ενημέρωση από το ΕΑΚΧ ήδη από αύριο Παρασκευή 1/11 η πισίνα 50μ δεν θα λειτουργεί λόγω χλωρίωσης”.

Μένει να διαπιστωθεί πλέον η ταχύτητα αντίδρασης εκ μέρους της κυβέρνησης και του Υπουργού του κ. Αυγενάκη επί των ζητημάτων που θέτει η επιστολή του ΝΟΧ (της 31/10/2019).