Κατηγορίες
Στίβος

Επιστρέφει Χανιά ο Φραντζεσκάκης

Με την πτήση  A3344 της Aegean Airlines (22:45-23:35) καταφθάνουν στο αεροδρόμιο Χανίων ο φιναλίστ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην σφυροβολία Χρήστος Φραντζεσκάκης και ο προπονητής του ΚώσταςΠαπαμαρκάκης την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022.

Ο Χανιώτης σφυροβόλος του Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος” μετά την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον θα συνεχίσει την προετοιμασία του στα Χανιά έχοντας συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του ακόμα ένα με δύο διεθνή μίτινγκ.

Τη χρονιά του επιθυμεί να ολοκληρώσει με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στο Μόναχο στα μέσα Αυγούστου και όπως τόνισε αμέσως μετά την επιτυχία του στο Όρεγκον στόχος του είναι να βρεθεί μέσα στην 5άδα της Ευρώπης. Ένας στόχος εφικτός αφού έχει πλέον καθιερωθεί στην ελίτ των σφυροβόλων και έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων του.

Στην Αθήνα θα παραμείνει ο έτερος των σφυροβόλων του Γ.Σ. “Ελευθέριος Βενιζέλος” Μιχάλης Αναστασάκης που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ο οποίος θα συνεχίσει με τον προπονητή του Αλέξανδρο Παπαδημητρίου την προετοιμασία του ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Μόναχο με στόχο ανάλογη διάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.