Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Πόλο: Επιστροφή Μανώλη Μυλωνάκη στη Βουλιαγμένη

Μεγάλη επιστροφή για τον Χανιώτη πολίστα. 

Ο Χανιώτης πολίστας, στα 35 του πλέον επιστρέφει από τον  Ολυμπιακό, στη Βουλιαγμένη.

Η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης αναφέρει:

“Η μεγάλη επιστροφή του Μανώλη Μυλωνάκη στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι γεγονός! Ο έμπειρος περιφερειακός με τις αμέτρητες διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο θα φορέσει ξανά για τον επόμενο έναν χρόνο το σκουφάκι του ΝΟΒ, ύστερα από την τριετία 2011-2014, όπου και κατέκτησε ένα νταμπλ με τον Όμιλο. Ο Μανώλης Μυλωνάκης (γεν. 1985) αποτελεί έναν από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Ελλάδος.

Έχει κατακτήσει πολλούς εγχώριους τίτλους, ενώ ως μέλος της Εθνικής ομάδας κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005 και στο Καζάν το 2015. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ν.Ο. Χανίων, μετέπειτα αγωνίστηκε σε Εθνικό Πειραιώς, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Ολυμπιακό και τώρα επιστρέφει στον Ν.Ο.Β.!»

Μυλωνάκης: Χαρούμενος που επιστρέφω

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βουλιαγμένης ο Χανιώτης πολίστας δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και ελπίζω να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας! Εύχομαι να έχουμε μια υγιή αθλητική χρονιά.”