Κατηγορίες
Basket Corner

Επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες για Εργοτέλη και Ηράκλειο

Στην Εθνικές κατηγορίες επιστρέφουν Εργοτέλης και Ηράκλειο. Οι δυο ομάδες από την Κρήτη είναι αυτές που πήραν το «εισιτήριο» από την ΕΚΑΣΚ και αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Τα δεδομένα για τα δυο ιστορικά σωματεία μέχρι την επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες μοιάζουν αρκετά, μιας και τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «μπλε» σκέφτονται να δηλώσουν συμμετοχή στις καταστάσεις της ομοσπονδίας, όμως  περιμένουν την ανακοίνωση των ομίλων προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το μπάτζετ τους για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Ο Εργοτέλης είναι πιο αισιόδοξος όσον αφορά την συμμετοχή, ενώ το Ηράκλειο ΟΑΑ θα πραγματοποιήσει συμβούλιο στο επόμενο εικοσαήμερο προκειμένου να βάλει τα δεδομένα στο τραπέζι και να δει αν καταφέρει να κάνει το… άλμα.

Αμφότερες οι ομάδες ενδέχεται να αγωνιστούν στο Λίντο. Το ιστορικό κλειστό μάλιστα έχει νέα όψη εσωτερικά αφού ολοκληρώθηκε η αλλαγή του παρκέ έπειτα από αρκετά χρόνια, ενώ αναμένεται να διαβαθμιστεί με προπονητήριο αλλά και ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ για τις ακαδημίες των συλλόγων της πόλης του Ηρακλείου, προκειμένου να… ανασάνει (συστεγάζεται μπάσκετ και βόλεϊ). Όσον αφορά τη συγκεκριμένη διαδικασία η επιτροπή του ΕΑΚΗ έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες και το επόμενο εικοσαήμερο θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

basketa.gr