Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Επίθεση Χατζηαποστόλου σε Αυγενάκη: «Το παρακάνατε!»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του Λευτέρη Αυγενάκη ο Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Ο εξωδιοικητικός παράγοντας του ΠΑΟΚ και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, που είναι μια από τις 40 Ενώσεις που υπέγραψαν την ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, τον κάλεσε να συνεργαστεί με τους θεσμούς αν πρόθεσή του είναι να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Χατζηαποστόλου:

«Παρακολουθώ με πόνο ψυχής τα όσα διαδραματίζονται γύρω από το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με τις αλλοπρόσαλλες ενέργειες του υπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Η πολύχρονη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο (θετικά η αρνητικά) πιστεύω ότι μου δίνει το δικαίωμα να έχω άποψη και να κρίνω κάποιες από αυτές.

Κ. Υπουργέ πρέπει να σας πω ότι δεν είστε ο πρώτος που παίρνει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Είστε πιστός ακόλουθος όλων των προκατόχων σας που προσπάθησαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο σύμφωνα με την δική τους άποψη και θέληση.

Όμως όλοι τους απέτυχαν.

Και ξέρετε γιατί; Επειδή όλοι σας προσπαθήσατε να παρεμβαίνετε σε θέματα που άπτονται του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Εσείς βέβαια το παρακάνατε !!! Πού ακούστηκε ο Υπουργός να παρεμβαίνει στις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών;

Στις ηλικίες των παραγόντων, στις θητείες, στις γραμματικές τους γνώσεις, (δεσμεύσεις που δεν τολμάτε να βάλετε για σας τους πολιτικούς γιατί θα πέσουν όλα αυτά με μια προσφυγή στο ΣΤΕ).

Συρρικνώσατε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τα αγκάθια που έχετε βάλει (πολύπλοκο και δύσκολο το μητρώο μελών) γιατί κανείς δεν σας είπε ότι για τις μικρές τοπικές κοινωνίες το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός και η μόνη τους διασκέδαση.

Θα μπορούσα να απαριθμήσω ένα σωρό αλλά λάθη σας. Έλεος κ. Υπουργέ.

Με εγωισμούς και παρορμητισμούς δεν φτιάχνει το ποδόσφαιρο.

Βοηθήστε από τη θέση σας να φύγει η τοξικότητα.

Συνεργαστείτε με τους θεσμούς αν πράγματι θέλετε να βοηθήσετε!!!»