Επιθετικό ταλέντο πήρε η Ιωνία!

Επένδυση με την απόκτηση του 16χρονου Τσιριτάκη κάνει η Ιωνία Χανίων.

Ο παίκτης προέρχεται από το Καλτσέτο.

Η ανακοίνωση

“Τσιριτάκης, ο επόμενος!

Το Δ.Σ. της ΙΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσιριτάκη, από το Calcetto Fc, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου 2008 ο Τσιριτάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Πλατανιά για να ενταχθεί το 2022 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc, μετρώντας δύο διαδοχικές κατακτήσεις στο πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣ Χανίων.

Ο νεαρός επιθετικός την περασμένη σεζόν σε 24 συμμετοχές με την Κ16 του Calcetto Fc σημείωσε 28 γκολ, ενώ ήταν και μέλος της Μικτής ομάδας Κ16 των Χανίων.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *