Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Επιτυχημένο το καμπ των παίδων πόλο στα Χανιά

Με επιτυχία διεξήχθη το διήμερο 30 και 31 Οκτωβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων το πρόγραμμα αξιολόγησης παίδων σε επίπεδο Κρήτης.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Φώντας Μαρκόπουλος, Φώντας Λεμπέσης και Ηλίας Μαχαίρας, είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική κατάσταση 27 συνολικά αθλητών απ’ όλη την Κρήτη, βγάζοντας τα συμπεράσματά τους. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Λεμπέση το επίπεδο των παιδιών είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. «Είναι η τρίτη φορά που ερχόμαστε τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, τις προηγούμενες δύο φορές ήμασταν στο Ηράκλειο και φέτος ήρθαμε στα Χανιά. Φαίνεται ότι το επίπεδο των παιδιών είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. Είδαμε πραγματικά ωραία πράγματα, είναι πολλά τα παιδιά που έχουν προχωρήσει σε σχέση με πέρσι και σίγουρα αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», τόνισε σε δηλώσεις του.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Φώντας Μαρκόπουλος, Ηλίας Μαχαίρας και Φώντας Λεμπέσης.

Στο καμπ πήρε μέρος και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων με τη συμμετοχή συνολικά 13 αθλητών του.

Αναλυτικότερα όλοι όσοι συμμετείχαν, είναι οι εξής:

Γαλυφιανάκης, Παπάζογλου, Ταμπακάκης, Χουρδάκης, Νικολακόπουλος, Λυδάκης, Τσιακανίκος (ΑΥΣ Ηρακλείου), Γεωρβασάκης, Ζουζούνης, Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Μπουζάκης, Λάμπος, Σταυρακάρας, Τσιτράς, Χατζάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Κόρακας (ΝΟ Χανίων), Φιρφιρής (ΝΟ Αγίου Νικολάου), Λιανδρής, Σπανδάγος (ΝΟ Ρεθύμνου), Αμωνάκης, Μπαρκατσάς, Πατούνας, Πολίτης (ΟΦΗ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *