Κατηγορίες
Basket Corner

Επιτυχημένο το Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης

Τη Δευτέρα 15/11/2021 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου» του Δήμου Ηρακλείου,  το 10ο Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την Ο.Δ.Κ.Ε., το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν, αποκόμισε κολακευτικά σχόλια από μέσα ενημέρωσης τοπικής και πανελλήνιας εμβέλειας κι ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο χαρακτηρίστηκε:

– Απ’ την αθρόα συμμετοχή πολλών παραγόντων του αθλήματος (παικτών, προπονητών, διαιτητών, κριτών και εκπροσώπων των σωματείων), η οποία έδωσε δυναμική στην εκδήλωση κι εύρος στα θέματα που αναπτύχθηκαν.

 – Την άρτια εξοπλισμένη τεχνολογικά αίθουσα και τις παροχές υψηλών προδιαγραφών που παρείχε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου.

 – Τις άριστες γνώσεις και παραστατικότητα του εθνικού καθηγητή διαιτησίας κου Τανατζή Γιώργου ο  οποίος διατήρησε καθηλωμένο το ακροατήριο που συμμετείχε ενεργά, δίνοντας έμφαση στον σεβασμό που πρέπει να διέπει την σχέση διαιτητών προπονητών καθώς επίσης και σε θέματα κανονισμού παιδιάς.

 – Την εισήγηση του ειδικού συμβούλου Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. κου Χριστοδούλου Χρήστου, ο οποίος απέδειξε ότι εκτός από άριστος επαγγελματίας είναι και μια σημαντική προσωπικότητα για την ελληνική διαιτησία, αναλύοντας το πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης των Ελλήνων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης.

–  Την παρουσίαση των νέων αγωνιστικών εμφανίσεων και ζακετών που προμηθεύτηκαν όλα τα ενεργά μέλη του Συνδέσμου και θα φορούν σε όλους τους αγώνες που θα διευθύνουν στο νησί. Οι νέες εμφανίσεις προμηθεύτηκαν από τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.    

     

         Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Αυγενάκης Λευτέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού κος Συριγωνάκης Νίκος,  ο πρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Μπούσιας Κωνσταντίνος, ο ταμίας της Ο.Δ.Κ.Ε. κος Παυλόπουλος Ανδριανός, το μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. κος Μουζάκης Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κος Καλαϊτζάκης Γιάννης, το σύνολο των μελών της Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ., μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ., ο εκπρόσωπος του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και πρόεδρος του Σ.ΒΕ.Κ.Η. κος Τούλης Νίκος και ο εκπρόσωπος του Σ.Ε.Π.Κ. κος Καρκανάκης Στέλιος.

         Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η εκδήλωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, γεγονός το οποίο ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματική συνείδηση για να έρθει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν:

α) Την Περιφέρεια Κρήτης και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κο Αρναουτάκη Σταύρο και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Συριγωνάκη Νίκο, για τις ενέργειες τους προκειμένου με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης να προμηθευτεί ο Σύνδεσμος τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την διαρκή υποστήριξη τους σε όλα μας τα αιτήματα, βοηθώντας έτσι στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Συνδέσμου.

β) Το Δήμο Ηρακλείου και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού και Πρόεδρο της ΑΑΗ ΟΤΑ ΑΕ κο Κώστα Βαρδαβά για τη συμβολή του στην παραχώρηση της αίθουσας που φιλοξένησε τις εργασίες του σεμιναρίου.

γ) Την ΕΚΑΣΚ και ειδικότερα τον πρόεδρο της κο Μπάμπη Μαρκάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση του σεμιναρίου. Είναι πάντα συμπαραστάτης και αρωγός, σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.

δ) Τους χορηγούς του σεμιναρίου, το Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Ferias Travel» και ειδικότερα την κα Στέλλα Βούρδουλα για την τεράστια συμβολή της στην υλοποίηση του σεμιναρίου, το κατάστημα ενδυμάτων «Tsitouras Mens fashion» και ειδικότερα τον κο Τσίτουρα Γιάννη που βρίσκεται πάντα ενεργά δίπλα μας, την εταιρία ΕΤΑΝΑΠ Νερό «SAMARIA», χορηγό του Συνδέσμου μας και ειδικότερα τον πρόεδρο της κο Μανώλη Αποστολάκη για την πολύτιμη βοήθεια του. Είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε να υπάρχουν άνθρωποι, που βοηθούν υλικά και όχι μόνο και να στηρίζουν με κάθε μέσο όλες τις προσπάθειές μας για την επιμόρφωση και την εξέλιξη του αθλητισμού.

ε) Όλα τα τοπικά μέσα που κάλυψαν την σημαντική εκδήλωση του συνδέσμου μας καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ. που εργάσθηκαν με επαγγελματισμό για την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

 

         Η διοίκηση του Συνδέσμου μας, θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την επιμόρφωση των διαιτητών του Συνδέσμου, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρία για εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπάμε.