Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Απέσυρε υποψηφιότητά ο Νίκας, παίζει μόνος του ο Ζαγοράκης

“Κλειδώνει” για πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Εκτός μάχης στην κούρσα για την προεδρία της ΕΠΟ ο Κωνσταντίνος Νίκας.

Παίζει… μπάλα μόνος του για την προεδρία της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στο παρά πέντε της έναρξης της εκλογικής διαδικασίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας απέσυρε την υποψηφιότητά του και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έμεινε μόνος του στην κούρσα για την ηγεσία της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας, όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπό του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοικτά την πρόθεσή μου να εμπιστευτώ κι εγώ την ψήφο μου, καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο
».

sport-fm.gr