Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Δεν κατεβαίνει τελικά υποψήφιος ο Γιούρκας

Την παραίτησή του από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Εαυτόν εκτός των εκλογών της ΕΠΟ έθεσε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης (που μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινίδη είχε προταθεί από την ΕΠΣ Χανίων). Λίγες ώρες πριν τη διαδικασία (που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου στις 10) ο παλαίμαχος άσος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η απόφαση του πρώην διεθνούς του 2004 (για την οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους) οφείλεται στο γεγονός ότι συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχαν πιθανότητες να εκλεγεί.

Η γραπτή δήλωση του Σεϊταρίδη (που αφήνει ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί μελλοντικά με τα κοινά του ποδοσφαίρου) αναφέρει συγκεκριμένα:

«Δηλώνω την παραίτηση μου από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους.

Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ μια θέση αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητα μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

sport-fm.gr