Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

ΕΠΟ: Έγκριση απολογισμών – Καταψήφισε και η ΕΠΣ Χανίων

Πέντε οι ψήφοι κατά μεταξύ αυτών και της ΕΠΣ Χανίων.

Με ψήφους 54 υπέρ, 5 κατά ένα “παρών” και ένα λευκό, ψηφίστηκε ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ από 1/6/2020 έως 31/5/2021, που αφορά ως επι το πλείστον την προεδρία Γραμμένου και από 27 Μαρτίου την προεδρία Ζαγοράκη, στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Οι πέντε που ψήφισαν “κατά” είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων. “Παρών” ψήφισε η ΕΠΣ Ηλείας και λευκό η ΕΠΣ Λακωνίας.

Υπερψηφίστηκε ο ενοποιημένος και αναθεωρημένος ισολογισμός και η κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, καθώς και η ετήσια έκθεση των ελεγκτών της περιόδου από 1/1/2020 έως 31/12/2020 με 54 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 παρών.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2022 με 53 ψήφους υπέρ, 5 κατά,  1 παρών.

Αναγνωρίστηκε ως μέλος της ΕΠΟ η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λούκα Νικόλα, επικεφαλής διακυβέρνησης ομοσπονδιών της UEFA.Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ενώπιον των εκπροσώπων των Ενώσεων και των συλλόγων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.