Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου για το χορηγικό πρόγραμμα των Ενώσεων

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ εγκρίθηκε το χορηγικό πρόγραμμα της ΕΠΣ Ηρακλείου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Tζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Κουτεντάκης προσκλήθηκαν και παρέστησαν μέσω τηλεδιάσκεψης και παρουσίασαν στα μέλη το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα προβλέπει διαφημιστική συνεργασία με στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με το σχέδιο τα σωματεία μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή αποτελεσματικότητα τρόπου προώθησης, προβολής και διαφήμισης σε όλη την Ελλάδα μέσω των γηπέδων, των ιστοσελίδων και των εμφανίσεων.

Το 20% της πιθανής χορηγικής συμφωνίας θα πηγαίνει στο ταμείο της κάθε Ένωσης για τις βασικές της ανάγκες. Αποφασίστηκε η συγκρότηση ειδικής επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Τζώρτζογλου με αναπληρωτή πρόεδρο τον Αστέριο Αντωνίου (Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΟ) και μέλη τον ταμία της ΕΠΟ Κλέαρχο Τζαφέρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ Σπύρο Κοκολάκη.