Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επόμενος αντίπαλος Χανίων: “Ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο προπονητής της Δόξας Δράμας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

«Υπήρχε αγωνία και μεγάλη απραξία. Είναι μία σημαντική στιγμή ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό» είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Το έζησαν όλες οι ομάδες και είμαστε όλες στο ίδιο μετερίζι. Υπήρξαν προβλήματα, μετά από δύο μήνες προετοιμασίας σταματήσαμε για ένα μήνα και ήμασταν μόνο με ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα από τον γυμναστή. Τώρα ξανά ξεκινήσαμε προετοιμασία, αλλά χωρίς να μας επιτρέπονται φιλικά. Μπορεί να δούμε και μυϊκά προβλήματα στους παίκτες γιατί είναι άνω κάτω το πρόγραμμα. Εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι πέντε αλλαγές.  

Παίζουμε την 1η αγωνιστική και μέχρι τέλος του μήνα θα παίξουμε άλλα πέντε ματς. Μέσα σε 15 μέρες πρέπει να παίξουμε πέντε αγώνες. Επίσημο παιχνίδι έχουμε να δώσουμε δέκα μήνες. Πάντα το αποτέλεσμα είναι πρώτο, όμως, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Έχουμε 25 παίκτες, μπορεί σε μία εβδομάδα να παίξουν όλοι γιατί θα είναι ανά τρεις μέρες τα ματς».  

metrosport.gr