Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

ΕΠΣ Χανίων: Γ.Σ. με σημαντικές ειδήσεις – Τι θα γίνει με Β’-Γ’ κατηγορία (Pics+Vid)

Τι θα γίνει με παράβολα, διαιτησία, Β’ και Γ’ Κατηγορία.

Σημαντικές ειδήσεις εξήχθησαν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (30/6) το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Παρόντα ήταν τα 25 από τα 35 σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή.

Μια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μετά από μια μεγάλη κρίση και μετά από μία αγωνιστική χρονιά που το πρωτάθλημα διεκόπη από την 4η αγωνιστική σε όλες τις τοπικές κατηγορίες.

Για αυτό, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης, καμία ομάδα δεν θα πληρώσει παράβολο συμμετοχής (και στις τρεις κατηγορίες) ενώ κάτι ανάλογο θα γίνει για τις συμμετέχουσες σε Κ16 και Κ14.

Επίσης τονίστηκε από τον κ. Κωνσταντινίδη ότι θα υπάρξουν, στη διάρκεια των πρωταθλημάτων 10 δωρεάν διαιτησίες (για αρχή) σε συνεννόηση με την επιτροπή διαιτησίας.

Η τοποθέτηση Κωνσταντινίδη επ’ αυτών:

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ, Γιώργος Τριανταφύλλου:

Τι γίνεται με Β’ και Γ’ κατηγορία

Μια ακόμα σημαντική επισήμανση έγινε για τη Β’ και Γ’ κατηγορία. Η ΕΠΣΧ προσανατολίζεται και αναλόγως των συμμετοχών των ομάδων, να συγχωνεύσει τις δύο κατηγορίες και μάλιστα, αφού τις συγχωνεύσει να τις χωρίσει σε δύο ομίλους, ώστε να μειώσει το εύρος των αγωνιστικών και να δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες στο να ολοκληρωθεί, σε ενδεχόμενο νέο lockdown.

Η τοποθέτηση Κωνσταντινίδη επ΄ αυτού:

Από κει και πέρα, διοικητικός-οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός για τη νέα περίοδο εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ δεν συζητήθηκε το μείζον θέμα της εναρμόνιση του καταστατικού της ΕΠΣΧ με τον νέο Αθλητικό Νόμο. Όπως φαίνεται θα υπάρξει παράταση στη διαδικασία για την υπαγωγή των σωματείων στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Τέλος, κάθε ποινή της προηγούμενης περιόδου σβήνεται για την επόμενη σαιζόν, ενώ τονίστηκε ότι θα αναβαθμιστεί η ιατρική παρουσία στους αγώνες του τοπικού.

Φωτογραφίες του mirrorsports.gr από τη Γενική Συνέλευση:

mirrorsports.gr