Κατηγορίες
Τοπικό

ΕΠΣΧ: Ενιαία γραμμή για το μητρώο – “Ή παίζουμε όλοι ή κανείς” (Pics+Vid)

Σε πολύ καλό κλίμα εξελίχθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων που συγκάλεσε η διοργανώτρια για το μητρώο και ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή (30/9).

Όλες οι ομάδες συμφώνησαν να τηρήσουν “κοινή γραμμή”, δηλαδή και εκείνες που είναι στο μητρώο και εκείνες που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα, ώστε σε περίπτωση απόφαση αναστολής να μην παίξει κανείς και ότι αγώνες θα γίνουν μόνο αν όλες έχουν δικαίωμα επ’ αυτού, κάτι που εξαρτάται φυσικά από τις “προθέσεις” Αυγενάκη…

Μάλιστα, πρόεδρος σωματείου έκανε την πρόταση, αν τελικά υπάρξει απόφαση αναστολής λόγω του μητρώου να καταθέσουν συμβολικά τις σφραγίδες τους όλα τα σωματεία στην ΕΠΣΧ.

Εκείνο που διαπιστώνεται είναι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στην Α’ ΕΠΣΧ αφού το 50% δεν έχει ενταχθεί στο μητρώο, είτε δεν έχει τακτοποιήσει την υποχρέωση της Ειδικής Αθλητικής αναγνώρισης, γεγονός που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

Αντίθετα καλύτερα είναι τα πράγματα στη Β’ ΕΠΣΧ όπου μόλις μία ομάδα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, με τα ισχύοντα δεδομένα της εγκυκλίου Αυγενάκη.

Επίσης από τη Γ’ ΕΠΣΧ “τακτοποιημένες” (βάσει Αυγενάκη) είναι οι Κουμπές, Σφακιά και Περιβόλια.

Όπως και να έχει, όλοι περιμένουν τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΧ στις 30 Σεπτεμβρίου εκεί όπου θα δώσει το “παρών” ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Κωνσταντινίδης που προέτρεψε τα σωματεία να του καταθέσουν απορίες ή αιτήματα ώστε να τα θέσει στο πλαίσιο της ΓΣ.

Ο ίδιος, μιλώντας στην έναρξη της συνάντησης, στα σωματεία έκανε μια αναδρομή της κατάστασης από τον περασμένο Αύγουστο.

“Όταν έγινε η πρώτη συνάντηση στο υφυπουργείο τον Αύγουστο υπήρξε η πεποίθηση ότι βαίνουμε προς εκτόνωση. Θεωρήσαμε ότι ο κ. Αυγενάκης κατάλαβε την κατάσταση, κάτι που εν τέλει δεν απεδείχθη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινίδης.

Στη συνέχεια εξέθεσε την κατάσταση ως έχει.

Δείτε το σχετικό βίντεο του mirrorsports.gr

Οι πιθανότητες πάντως είναι να υπάρξει απόφαση από την ΕΠΟ για “επ’ αόριστον αναστολή” των πρωταθλημάτων…

Σε περίπτωση ωστόσο που γίνει… ανατροπή, η Α’ και Β’ ΕΠΣΧ θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου.

Πιθανόν είναι επίσης να μη διεξαχθεί τελικά το ματς Κυπέλλου της α’ φάσης που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (1/10) ανάμεσα σε Ιδομενέα και Χανιά Κ19.

mirrorsports.gr

Μία απάντηση στο “ΕΠΣΧ: Ενιαία γραμμή για το μητρώο – “Ή παίζουμε όλοι ή κανείς” (Pics+Vid)”

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΣ-ΕΠΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.