Κατηγορίες
ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

ΕΠΣΧ: Τι συνέβη με τον Γιώργο Τριανταφύλλου;

Εκείνο που διαπιστώθηκε, καταρχάς, είναι ότι δεν πρόκειται για μια παραίτηση για την οποία υπήρξε επεξεργασία σε “βάθος χρόνου”.

Η παραίτηση “βόμβα” του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, για συγκεκριμένο γεγονός στο περιθώριο χτεσινής αναμέτρησης για το τοπικό Χανίων στο γήπεδο των Μουρνιών και λόγω ενός φραστικού επεισοδίου του κ. Τριανταφύλλου με κάποιον παράγοντα.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναφερθούμε σε πρόσωπα και πράγματα (εξάλλου το επεισόδιο, από όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος), εκείνο που χρήζει ανάγκης είναι να δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις.

Διότι αφενός και η πλευρά Τριανταφύλλου θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη σε ό,τι αφορά το έργο της στο χώρο της χανιώτικης διαιτησίας και η “άλλη πλευρά” από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν έχει δώσει αφορμές. Μέχρι εδώ…

Η ΕΠΣ Χανίων επεξεργάζεται ήδη από χτες την υπόθεση, δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση Τριανταφύλλου και αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.