Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Τέλος στα δελτία αορίστου χρόνου!

Πλέον τα δελτία των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (ανήλικων ή ενήλικων) θα ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δελτία αορίστου χρόνου τέλος. Οπως ανέφερε και το Peristeri-academies όλα θα πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή.

Πλέον τα δελτία είναι ορισμένου χρόνου με “ταβάνι” για τους ανήλικους τα 7 χρόνια και τους ενήλικους τα 5. Ασφαλώς υπάρχουν και μικρότερης διάρκειας, που υπόκεινται στη συνηθισμένη διατίμηση κόστους (όσο μικρότερος ο χρόνος διάρκειας, τόσο ακριβότερο).

Όπως σημειώνει το peristeri-academies, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αντικατάστασης των δελτίων και έκδοσης νέων, χωρίς αυτό να εκληφθεί από κάποιους ως ευκαιρία αποδέσμευσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όποιος αρνηθεί να υπογράψει το νέο δελτίο, παραμένει στο δυναμικό του συλλόγου για μία τριετία έστω και χωρίς το δικαίωμα να αγωνίζεται ελλείψει δελτίου.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος, οι Ενώσεις καταβάλλουν προσπάθεια να περιοριστεί η δαπάνη έκδοσης του νέου δελτίου, με κάποιες πηγές να υποστηρίζουν ότι η πρόταση προς την ΕΠΟ είναι για 10 ευρώ, αλλά τις πληροφορίες της ιστοσελίδας να αναφέρουν ότι αυτό είναι το ελάχιστο δυνατό τίμημα και πιθανότατα θα είναι λίγο ακριβότερο.

Σε ό,τι αφορά στο κόστος, οι Ενώσεις καταβάλλουν προσπάθεια να περιοριστεί η δαπάνη έκδοσης του νέου δελτίου.

Αυτά που θα ισχύουν για τους αθλητές των ΕΠΣ όλης της Ελλάδας θα περάσουν στον κανονισμό ιδιότητας και μεταγραφών από πλευράς ΕΠΟ, που αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα. Παράλληλα θα γίνει γνωστό και το κόστος του δελτίου ορισμένου χρόνου.