Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

Έρχεται ο νέος χλοοτάπητας για το γήπεδο Νεροκούρου – Φιλοδοξία να είναι στρωμένος μέχρι τα Χριστούγεννα

Μια υπόθεση που είχε κολλήσει το προηγούμενο διάστημα.

Ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου Νεροκούρου θα φτάσει, όπως όλα δείχνουν, στα Χανιά μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα είναι στη διάθεση του αναδόχου εργολάβου Παναγιώτη Μοσχοβίτη που έχει αναλάβει το έργο, για να τον στρώσει και έτσι το γήπεδο να αποκτήσει νέα μορφή.

Ο χλοοτάπητας επρόκειτο να βρίσκεται στα Χανιά περί τα τέλη Αυγούστου, αλλά για εξωγενείς λόγους που δεν άπτονται ούτε του Δήμου Χανίων ούτε της ΠΕ Χανίων που έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση καθυστέρησε πολύ να έρθει στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα, ότι ο χλοοτάπητας έφτασε στην Αθήνα στα τέλη του Οκτώβρη και πλέον θα “ταξιδέψει” για να είναι στα Χανιά τις επόμενες ημέρες, καιρού και …κορωνοϊού επιτρέποντος.

Το θέμα βέβαια που προκύπτει είναι πλέον άλλο, αφού το συνεργείο του ανάδοχου εργολάβου είναι στην Αθήνα και δεδομένης της κατάστασης με τον κορωνοϊό και των μέτρων πρόληψης που ισχύουν, γίνεται λιγότερο ευέλικτη η διαδικασία “καθόδου” των τεχνικών στα Χανιά για να ξεκινήσει το έργο.

“Το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο. Ελπίζουμε με το καλό να έρθει ο χλοοτάπητας τις επόμενες μέρες στα Χανιά και θα δούμε τι θα γίνει με το συνεργείο. Φιλοδοξούμε και ελπίζουμε να είναι έτοιμο στρωμένο μέχρι τα Χριστούγεννα”, σημειώνει στο mirrorsports.gr, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης.

Σημειώνεται επίσης ότι στη μελέτη εμπεριέχεται και η τοποθέτηση 500 καθισμάτων στο γήπεδο Νεροκούρου.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr