Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Έρχονται εξελίξεις! Νέα συνάντηση SL2 και ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικείμενη συνάντηση με την ΕΡΤ και το ποσοστό από τις στοιχηματικές που αναμένεται να πάρουν οι ομάδες.

Η συνέντευξη του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην εκπομπή «Ελεύθερο Βήμα»: «Η ΕΡΤ, το κρατικό κανάλι θα πρέπει να ενισχύσει περισσότερο τις ομάδες της SL2 και της Football League. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εκ νέου συνάντηση. Οι ομάδες αυτές εκπροσωπούν σχεδόν όλους τους Νομούς της χώρας. Δε θα έχουν εισιτήρια,δεν υπάρχουν έσοδα, έχουμε και το επιπρόσθετο πρόβλημα με τον covid και αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει αυτές οι ομάδες να ενισχυθούν.

Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του Προέδρου, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα δικό μου και προφανώς των ομάδων, να έχουν ποσοστά από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν τις ομάδες στα κουπόνια, χωρίς να έχουν οι ομάδες καμία απολύτως οικονομική απολαβή. Τα ποσά δεν έχουν κλειδώσει ακόμη. Με βάση αυτά που ακουστηκαν, οι ομάδες της FL θα ενισχυθούν με ένα ποσό κοντά στις 225.000 ευρώ και οι ομάδες της SL2 κοντά στις 300.000 ευρώ».

Υ.Γ. Το ζήσαμε και αυτό… Τη στιγμή της ζωντανής μας σύνδεσης για την τηλεφωνική συνέντευξη με τον κ. Λεουτσάκο, έγινε αισθητός στην Αθήνα και μάλιστα με διάρκεια, ο σεισμός των 6,6 ρίχτερ της Σάμου…Τα γραφεία της SL2-FL σείστηκαν στην κυριολεξία, κάτι που δημιούργησε αναστάτωση και ανησυχία και μας ανάγκασε να διακόψουμε για λίγο… για να συνδεθούμε ξανά σε λίγα λεπτά και να ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη!