Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Ερευνάται αγώνας της SL2 που έγινε τον Ιανουάριο του 2023

Τον ίδιο μήνα εντοπίστηκε μειωμένη απόδοση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε ομάδα της SL2, η οποία έχασε εκτός έδρας με τρία γκολ διαφορά.

Τέσσερα παιχνίδια της περασμένης σεζόν των πρώτων δύο κατηγοριών ελέγχονται ως χειραγωγημένα με βάση τη δικαστική υπόθεση του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.
Όπως αναφέρει η «Δίκη», πρόκειται για τρεις αγώνες των playouts της Σούπερ Λίγκας, αποκαλύπτοντας το δημοσίευμα ότι υφίστανται επαρκείς ενδείξεις (στα κινητά και τα λάπτοπ που κατασχέθηκαν) για αθέμιτη επιρροή παραγόντων σε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, τα στοιχεία διασταυρώθηκαν με τις νόμιμες υποκλοπές και προέκυψε αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης.
Παράλληλα, στο «στόχαστρο» έχει μπει και αγώνας της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2023, στο οποίο πονταρίστηκαν μεγάλα ποσά στο ακριβές σκορ και συγκεκριμένα στο 2-0.
Τον ίδιο μήνα εντοπίστηκε μειωμένη απόδοση τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών σε ομάδα της SL2, η οποία έχασε εκτός έδρας με τρία γκολ διαφορά. Αν και ο σύλλογος φέρεται να αγνοεί τις ενέργειες των δύο παικτών, Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΠΟ προβλέπει την αντικειμενική ευθύνη του κλαμπ, το οποίο αντιμετωπίζει την ποινή του υποβιβασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *