Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Εργασίες αναβάθμισης στα γήπεδα της Αγίας Μαρίνας και της Σούδας (Pics)

Eργασίες του δήμου Χανίων. Ποια γήπεδα στα Χανιά ακολουθούν.

Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης σε γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Χανίων πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη.

Συγκεκριμένα, στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Σούδας και της Αγ. Μαρίνας, αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος από ειδικά στελεχωμένο συνεργείο, πραγματοποιήθηκε επισκευή σε φθαρμένα τμήματα του γηπέδου, καθαρισμός, ανόρθωση ίνας και πλήρωση με καουτσούκ.

Μάλιστα, συνολικά χρησιμοποιήθηκαν περισσότεροι από 11 τόνοι καουτσούκ, 8 για το γήπεδο της Σούδας και 3 για το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας.

Ο Αντιδήμαρχος, Στέλιος Μιχαηλάκης επισήμανε πως: «Πρόκειται για εργασίες που θα εξασφαλίσουν μια καλή και λειτουργική αθλητική χρονιά, με ασφάλεια για όλους τους αθλητές του Δήμου μας. Ήδη, οι αθλητές που προπονούνται στη Σούδα και την Αγ. Μαρίνα, έχουν διαπιστώσει τη διαφορά, στην εικόνα αλλά και στην προπόνησή τους. Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε».

Οι εργασίες θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και στα γήπεδα του Ακρωτηρίου, της Μοναχής Ελιάς και των Αγ. Αποστόλων αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα του Δήμου Χανίων.

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.