Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης πανέτοιμος για το ματς με τα Χανιά

Ολοκλήρωσε και ο Εργοτέλης την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τα Χανιά στο Παγκρήτιο.

Ματς που η ηρακλειώτικη ομάδα βλέπει για πολλούς λόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον επιπλέον λόγο ότι ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό.

Η ενημέρωση και η αποστολή της ομάδας:

Έτοιμη για ακόμη ένα παιχνίδι είναι η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής μάχης κόντρα στα Χανιά (17/03 , 15.00). 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σήμερα παρακολούθησαν βιντεοανάλυση για τον αντίπαλο υπό τις αναφορές του τεχνικού επιτελείου, ενώ μετά ακολούθησε προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου. 

Το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως την ενεργοποίηση των παικτών πριν το αυριανό ματς και έτσι μετά την προθέρμανση πραγματοποιήθηκαν ταχύτητες αντίδρασης και δίτερμα περιορισμένης χρονικής διάρκειας με τακτικές υποδείξεις. Στο τέλος οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν πάνω στην εκτέλεση στατικών φάσεων. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόλα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης του τραυματισμού του. 

Μετά το φινάλε της προπόνησης ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. 

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζιδης, Σερβιλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Αλεξάκης, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης.