Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοίμαζαν επίθεση στον Κλάτενμπεργκ για τη συνάντηση με Αυγενάκη, αλλά αυτός ήταν στην Πορτογαλία!

Επίθεση στον Κλάτεμπεργκ!

Επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήταν έτοιμα να εξαπολύσουν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της 17ης Δεκεμβρίου, λόγω της συνάντησης με τον υφυπουργό αθλητισμού και το περιεχόμενό της, που έγιναν γνωστά μέσω συνέντευξης του Αυγενάκη πριν από μία εβδομάδα.

Το κλίμα που υπάρχει στην ΕΠΟ έγινε είναι βαρύ για τον Άγγλο πρόεδρο της ΚΕΔ και με αφορμή ότι στην ημερήσια διάταξη της ΕΕ υπήρχε θέμα διαιτησίας, ανέμεναν την παρουσία του προκειμένου να του ζητήσουν το λόγο, επειδή ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ομοσπονδίας, όπως η οργάνωση και λειτουργία της διαιτησίας, συζητούνται από έναν αξιωματούχο της με τον υφυπουργό Αθλητισμού, που δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο χωρίς την έγκρισή της και χωρίς προηγουμένως να έχουν συζητηθεί εντός ΕΠΟ και να έχουν ληφθεί αποφάσεις επί αυτών.

Με λίγα λόγια θα του έλεγαν ότι με τις ενέργειές του συμβάλλει στη λήψη αποφάσεων, που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο.Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης δημοσιοποιώντας την μυστική συνάντηση που είχε με τον Κλάτενμπεργκ και το περιεχόμενό της, συμφώνησαν για επαγγελματική διαιτησία και άλλες αλλαγές που χρειάζονται νομοθετική ρύθμιση. Όμως ο Κλάτενμπεργκ δεν παρουσιάστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή και όπως ειπώθηκε βρισκόταν στην Πορτογαλία γιαι να διαιτητεύσει σε αγώνα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Το επεισόδιο αποφεύχθηκε, αλλά όπως έχετε πληροφορηθεί μέσω του SoccerPlus, o πόλεμος των αντιμαχόμενων ποδοσφαιρικών δυνάμεων που διεξάγεται αυτήν την περίοδο με επίκεντρο την παραμονή του Κλάτενμπεργκ είναι σε πλήρη εξέλιξη…

Πηγή: https://soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.