Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Έτσι έκλεισε το “deal” Πετράκη-Απόλλωνα Λεμεσού. Ανακοινώθηκαν και οι συνεργάτες του

Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα της έναρξης της συνεργασίας του με τους Γιάννη Κατσούλη, Λάζαρο Βαρδάκη και Παναγιώτη Τοπαλίδη.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Γιάννη Κατσούλη, τον γυμναστή φυσικής κατάστασης Λάζαρο Βαρδάκη και τον βοηθό γυναστή Παναγιώτη Τοπαλίδη μέχρι τον Μάιο του 2022.

Ο κ. Πετράκης με τον βοηθό του, κ. Γιάννη Κατσούλη.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλωσορίζει τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου στην οικογένεια του συλλόγου και τους εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο νέος γυμναστής κ. Λάζαρος Βουρδάκης

Ο βοηθός γυμναστή κ. Παναγιώτης Τοπαλίδης

Πώς έκλεισε το deal Πετράκη-Απόλλωνα Λεμεσού

Ένα τηλέφωνο χρειάστηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κύπρου Goal.com.cy στον 61χρονο κόουτς και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Ο Πετράκη παρουσιάστηκε θετικότατος -από την πρώτη κιόλας κουβέντα- για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, κάτι που αποτέλεσε ιδανική αφετηρία ώστε η δουλειά να προχωρήσει με ταχύτατο ρυθμό.

Για τον Ελλαδίτη αποτέσε μεγάλη πρόκληση το κοουτσάρισμα σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, μεταβιβάζοντας στον πρόεδρο του Απόλλωνα την ετοιμότητά του για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή του. Ξέρει τι εστί Απόλλων, ποιες οι απαιτήσεις και κυρίως, τις δυνατότητες των παικτών. Ο Πετράκη ανέφερε στον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, ότι μοιάζει ευκαιρία ζωής για τον ίδιο, η πρόταση που του έγινε για να εργαστεί σε ομάδα της αγωνιστικής εμβέλειας των κυανόλευκων.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τα εξής: Ο Απόλλων, δηλαδή, θα καταβάλει το ποσό των 14.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να απελευθερωθούν οι Γιάννης Πετράκης, Γιάννης Κατσούλης (βοηθός προπονητή) και Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής). Πιο συγκεκριμένα, 10.000 ευρώ είναι η ρήτρα εξόδου που υπήρχε στο συμβόλαιο του κρητικού προπονητή και από 2.000 σε αυτά των δύο συνεργατών του.

Ο Κρητικός κόουτς, θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή του Απόλλωνα σε νικηφόρα τροχιά.