Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eurovision: Σοκ για την Ελληνική συμμετοχή, βουτιά στα στοιχήματα

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η ελληνική συμμετοχή με τη Στεφανία Λυμπερακάκη δεν έχει μεγάλες πιθανότητες διάκρισης.

Μέχρι και πριν από μία εβδομάδα οι μπουκ έδιναν την Ελλάδα και το “Last Dance” με την Στεφανία Λυμπερακάκη στην 10η θέση των προγνωστικών, κάτι που δεν ισχύει πλέον.

Κι αυτό όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021, έχει πέσει στην 15η θέση και το 1% πιθανότητες να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό.

Κι αυτό για ένα τραγούδι που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, με την Στεφανία, επιπλέον, να έχει ρεύμα στην Ολλανδία, έχοντας γεννηθεί στην Ουτρέχτη.

Συν φυσικά ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που βασίζεται πολύ στην εμφάνιση και θα περιέμενε κανείς μετά την χθεσινή (20/5) εμφάνιση οι πιθανότητες νίκης για την Ελλάδα να αυξηθούν. Άλλωστε η ελληνική αποστολή έχει δώσει μεγάλη βάση στην εικόνα τόσο με το εντυπωσιακό φόρεμα που φορά η Στεφανία Λυμπεράκη όσο και με τα ψηφιακά εφέ που συνοδεύουν το “Last Dance”.

Από εκεί και πέρα, με 1% στην 12η θέση βρίσκεται η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», ενώ προτελευταία (25η θέση) είναι η ελληνικής καταγωγής Άντζελα Περιστέρη που εκπροσωπεί την Αλβανία με το «Karma».

Στην πρώτη θέση φιγουράρει η Ιταλία με 26% πιθανότητες νίκης, ακολουθεί η Γαλλία στην 2η θέση με 20%, ενω τρίτη είναι η Μάλτα με 12%.

Eurovision 2021: Δείτε τα προγνωστικά που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες και οι μπουκ

Eurovision: Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες η ελληνική συμμετοχή με τη Στεφανία Λυμπερακάκη δεν έχει μεγάλες πιθανότητες διάκρισης.

sportime.gr