Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

Εξαιρετική η εμφάνιση της Κατερίνας Παυλίδου του Κύδωνα στο Ευρωπαϊκό Εθνικών ομάδων

Η  σκακίστρια του Α.Ο.Κύδων, Κατερίνα Παυλίδου (2172) στους τέσσερις πρώτους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων γυναικών είναι εντυπωσιακή και έχει συμβάλλει σημαντικά στις επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίσαμε την ισχυρότατη ομάδα της Πολωνίας από την οποία χάσαμε με 3,5-0,5 με την Κατερίνα να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας από την ισχυρότατη αντίπαλό της, την Τσίφκα (2416).

Στον δεύτερο γύρο η Εθνική μας νίκησε την Αυστρία 3-1 και η Παυλίδου σημείωσε ισοπαλία με την Τέουτσλερ (2115). Στον τρίτο γύρο η Εθνική μας θριάμβευσε επί της Ολλανδίας με την Παυλίδου να σημειώνει εντυπωσιακή νίκη με τα μαύρα απέναντι στην Ράτσμου (2272).

Στον τέταρτο γύρο ακόμη μία εντυπωσιακή νίκη της εθνικής μας επί της Ρουμανίας με 3-1 με την Κατερίνα να κερδίζει καθαρά την Σάντου (2244). Με την νίκη της αυτή η Εθνική μας ανέβηκε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και αύριο στον πέμπτο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπη με ισχυρό αντίπαλο. Ελπίζουμε η καλή εμφάνιση της Εθνικής μας να συνεχιστεί.

Το ίδιο ευχόμαστε και στην σκακίστρια μας που δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό της όταν αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής μας. Να σημειώσου ότι στην εθνική μας συμμετέχουν και δύο Χανιώτισσες, η Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη (μία ισοπαλία και δύο ήττες) και η Αντωνία Χριστοδουλάκη (μία ισοπαλία και μία ήττα).

Στο πρωτάθλημα όπεν όπου συμμετέχουν οι ομάδες των ανδρών (κύρια) η εθνική μας έχει δύο νίκες επί του Βελγίου με 3-1 και επί του μαυροβουνίου με 2,5-1,5 και δύο ήττες από Ρωσία με 1-3 και από Τουρκία με 1,5-2,5.