Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Εξελίξεις στον ΝΟΧ: Έκπτωτες οι διοικήσεις από το 2015 και μετά βάσει δικαστικής απόφασης

Έκπτωτες οι διοικήσεις του ΝΟΧ από το 2015 και μετά”, σύμφωνα με την διοικητική πράξη που δημοσιοποίησε το Υπουργείου Πολιτισμού και η ΓΓΑ.

Επί της ουσίας πρόκειται για την απόφαση του Εφετείου Αθηνών, με την οποία ουσιαστικά θεωρείται έκπτωτο ένα μέλος του Δ.Σ. και κατά συνέπεια και η διοίκηση του ΝΟΧ, όπως και οι διοικήσεις του 2018 και του 2015. Απόφαση που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα παραπάνω μάλιστα είχε παρουσιάσει στα ΜΜΕ, προ ημερών, ο υποψήφιος για την προεδρία στις τελευταίες εκλογές, Αλέξανδρος Δεληογλάνης.

Η απόφαση (Διαπιστωτική Πράξη) που αναρτήθηκε στη ¨Διαύγεια” από το Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει τα εξής: 

Διαπιστώνουμε την έκπτωση του κ. Σπυρίδωνα Μαραγκουδάκη από την ιδιότητα του μέλους του σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Χανίων» και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού, καθώς και όλων των μελών των εκλεγέντων Διοικητικών Συμβουλίων, αναδρομικά, που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες των ετών 2015, 2018 και 2021 ως υπαιτίων για τη μη εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 7, του άρθρου 3, του Ν.2725/1999.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Η έκπτωση γίνεται σε εκτέλεση της υπ’ αριθ. 1347/2022 Απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

Μάλιστα στο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΓΓΑ ακολουθεί η υπογραφή από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης και Οργάνωσης Αθλητισμού, Δημήτρη Καραστάθη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά τη συγκεκριμένη απόφαση, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στους κόλπους του Ν.Ο.Χανίων.

ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.