Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Ευχαριστεί Τσιμπανάκο ο Ολυμπιακός Βόλου

O πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, Νίκος Τσεκούρας στο πλαίσιο της παρουσίασης του Σάκη Θεοδοσιάδη, ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την παρακαταθήκη που άφησε στην Θεσσαλική ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, ευχαρίστησε τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για την παρακαταθήκη που άφησε στον Ολυμπιακό Βόλου, και συγκεκριμένα το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Επίσης, αν δεν είχε γίνει το προπονητικό κέντρο με ενέργειες Τσιμπανάκου,  η ομάδα δεν θα έχει καν που να προπόνηση και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον πρώην μεγαλομέτοχο.

Ο κ. Τσεκούρας δήλωσε ότι: «Δεν απαξιώνουμε καμία βοήθεια, καμία προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο οποίος άφησε το αθλητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο που έχουμε 1,5 μήνα που συντηρούμε εμείς για να κάνουν τη δουλειά τους οι προπονητές. Τους ευχαριστούμε όλους, δεν απαξιώνουμε κανέναν. Υπάρχει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πόλη, όταν κάποιοι άνθρωποι φεύγουν να παίρνουν και το ανάθεμα. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό, τους ευχαριστούμε όλους και θέλουμε κοντά μας όλον τον κόσμο στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει» 

liganews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.